Šef hitne pomoći Mauija podnio ostavku nakon kritika poslije požara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Avg.2023, 09:06

Šef hitne pomoći Mauija podnio ostavku nakon kritika poslije požara

Šef Uprave za hitne slučajeve Mauija dao je ostavku dan nakon što je opravdavao kritike što njegova agencija nije aktivirala svoj alarmni sistem u prošlosedmičnom fatalnom požaru, javlja BBC 18. avgusta. Herman Andaya, koji nije imao prethodnog iskustva u upravljanju vanrednim situacijama, naveo je "zdravstvene razloge" za ostavku. U proteklim danima, stanovnici ostrva Havaji rekli su za BBC da bi snažniji odgovor na hitne slučajeve mogao spasiti više života. Najmanje 111...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Šef uprave za hitne slučajeve Mauija podneo ostavku

Izvor: Danas, 18.Avg.2023

Šef Uprave za hitne slučajeve Mauija Herman Andaja podneo je danas ostavku, iako je dan ranije izjavio da ne žali što njegova agencija nije aktivirala alarm kako bi upozorila na požar.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.