Sastali se Lukač, Mektić, Stanić i Vasić

Izvor: Cafe.ba, 13.Dec.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastali se Lukač, Mektić, Stanić i Vasić

BANJALUKA - U Banjaluci su se večeras sastali ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, te direktori Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ Perica Stanić i Policije Republike Srpske Gojko Vasić, a povod je bio prevazilaženje situacije u odnosima saradnje MUP-a Srpske i Sipe.

Na sastanku je dogovoreno da se postojeći sporazum o operativnoj saradnji i koordinaciji doradi i precizno definiše, te dogovori buduća >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << saradnja u borbi protiv terorizma, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz MUP-a napominju da će u toku sljedeće sedmice ovaj operativni sporazum dogovoriti i potpisati Vasić i Stanić s ciljem efikasnijeg postupanja i koordinacije u budućoj saradnji.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.