Rezolucije o Srebrenici u funkciji destabilizacije

Izvor: Cafe.ba, 09.Jun.2015, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezolucije o Srebrenici u funkciji destabilizacije

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Banjaluci da su inicijative za donošenje rezolucija o Srebrenici u funkciji destabilizacije i daljeg udaljavanja naroda u BiH.

"Svi koji su predlagači takvih rezolucija moraju da vode računa kakve će to prilike ili neprilike prouzrokovati u državi na koju se odnose", rekla je novinarima CvijanoviĆeva.

Ona je ocijenila da su takve inicijative i svojevrsni udar na Srpsku.

Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << su danas objavili da Velika Britanija priprema rezoluciju o Srebrenici pred Savjetom bezbjednosti UN, a da su "glavne mete" ofanzive povodom obilježavanja 20 godina od dešavanja u Srebrenici Republika Srpska i njen predsjednik Milorad Dodik.

Mediji navode da se Velika Britanija na ovaj način priključila SAD i NJemačkoj, koje su već pokrenule svoje akcije za slabljenje Srpske i predsjednika Dodika.

Takođe, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH trebalo bi sutra da razmatra prijedlog rezolucije o Srebrenici, čiji su predlagači Denis Bećirović i Mirsad Mešić iz SDP-a BiH, te Zaim Backović iz BPS-a.

Rezoluciju o Srebrenici nedavno je i Narodnoj skupštini Republike Srpske podnio potpredsjednik Srpske Ramiz Salkić.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cvijanović: Rezolucije o Srebrenici u funkciji destabilizacije

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2015

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Banjaluci da su inicijative za donošenje rezolucija o Srebrenici u funkciji destabilizacije i daljeg udaljavanja naroda u BiH..."Svi koji su predlagači takvih rezolucija moraju da vode računa kakve će to prilike ili neprilike...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.