Pripadnica svjetske narko-bande uhapšena u BiH

Izvor: Cafe.ba, 26.Feb.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnica svjetske narko-bande uhapšena u BiH

SARAJEVO - Tridesetdvogodišnja državljanka Hrvatske, koja je uhapšena na graničnom prelazu Gradina, je Mirela Hasanović - narko-bos sa Interpolove potjernice, saznaje Srna.

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška, u noći između 24. i 25. februara, lišili su slobode državljanku Hrvatske H.M. nakon što je utvrđeno da je za njom Interpol Rim raspisao potjernicu zbog krivičnog djela organizovani kriminal.

H.M, koja je kontrolisana na izlazu iz BiH, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << graničnom prelazu Gradina, predata je službenicima Sudske policije Suda BiH na dalje postupanje.

Hrvatski "Jutarnji list" objavio je da je Hasanovićevu italijanska policija stavila na Interpolovu poternicu zbog pripadnosti narkobandi koja je prilikom hapšenja imala kod sebe drogu vrijednu tri miliona evra.

Prema navodima ovog lista, Italijani je smatraju koordinatorom kurira u velikoj narkobandi, a 2011. godine bila je uhapšena u akciji pod šifrom "Adriatiko" zajedno sa svojim mladićem, narkobosom Fabiom Koronom i još petoricom saučesnika.

Nakon izlaska iz italijanskog pritvora skrivala se u zemljama bivše Jugoslavije navodno koristeći lažne identitete.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.