Predsjedavajući Skupštine Crne Gore Strahinja Bulajić podnio ostavku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Apr.2022, 11:35

Predsjedavajući Skupštine Crne Gore Strahinja Bulajić podnio ostavku

Predsjedavajući Skupštine Crne Gore Strahinja Bulajić, iz prosrpskog i proruskog Demokratskog fronta (DF), podnio je u srijedu 20. aprila ostavku na mjesto potpredsjednika Parlamenta, objavljeno je na sajtu Skupštine. On je istovremeno podnio ostavku i na mjesto poslanika. Bulajić je kao potpredsjednik Skupštine, shodno Ustavu, bio predsjedavajući od 7. februara kada je smijenjen predsjednik Skupštine Aleksa Bečić (lider Demokrata). Ostavka dolazi dva sata uoči predstavljanja koncepta...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Bulajić podneo ostavku, stvoreni uslovi za izbor nove vlade Crne Gore

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2022

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Strahinja Bulajić podneo je ostavku na mesto potpredsednika Skupštine Crne Gore čime su stvoreni uslovi za izbor nove vlade i odblokiranje rada parlamenta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.