Požari nadomak Atine, jedna osoba stradala

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jul.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požari nadomak Atine, jedna osoba stradala

Tri požara, pojačana jakim vetrom promenljivog smera, gore u zapadnom i severoistočnom delu Atine, zahvaćene oblasti obavijene su gustim dimom, a poremećen je saobraćaj i dovod struje. Vlasti u Atini saopštile su da je jedna osoba poginula, dok je više od 20 povređeno, prenosi Beta. Predveče je oko 300 vatrogasaca raspoređeno na raznim požarnim frontovima, koji se svi kreću ka "nastanjenim zonama", a do mraka im je pomagalo osam aviona i devet helikoptera, javili su vatrogasci....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U vatrenoj stihiji u Grčkoj stradalo 24 osobe

Izvor: Danas, 24.Jul.2018, 08:46

Tri požara pojačana jakim vetrom promenljivog smera stvaraju vatreni pojas u zapadnom i severoistočnom delu Atine. U vatrenoj stihiji 24 osobe su poginule, a 100 je povređeno, javljaju vlasti. Članak U vatrenoj stihiji u Grčkoj stradalo 24 osobe se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.