Potvrđena optužnica protiv Dragana Mektića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jan.2020, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđena optužnica protiv Dragana Mektića

Tužilaštvo BiH zaprimilo je potvrđenu optužnicu i obavijest od suca za prethodno saslušanje Suda BiH, kojim je optužnica u predmetu protiv Mektić Dragana i dr. potvrđena u cijelosti u odnosu na sve optužene.  Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo je optužnicu protiv donedavnog državnog ministra sigurnosti Dragana Mektića, 30. decembra 2019. godine u slučaju u kojem njega i još tri službenika Ministarstva sigurnosti BiH tereti za zloupotrebu položaja i korupciju u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sud BiH potvrdio optužnicu protiv bivšeg ministra bezbednosti Dragana Mektića

Izvor: Danas, 17.Jan.2020

Sud BiH potvrdio je optužnicu protiv bivšeg ministra bezbednosti Dragana Mektića (SDS), koji se tereti za koruptivne radnje i zloupotebu službenog položaja i ovlaštenja.

Nastavak na Danas...

MUŽ PREDSEDNICE SUDA IZBODEN NA KUĆNOM PRAGU Dva pijana druga izbačena iz kafane, pa otišla pravo kod komšije uz reči: "SAD ĆU DA TE UBIJEM"

Izvor: Blic, 18.Jan.2020, 08:38

Osnovno javno tužilaštvo u Požegi podiglo je optužnicu protiv Lj. V. (23) iz ovog mesta pod sumnjom da je 18. decembra prošle godine, iz još nerazjašnjenog povoda, nasrnuo nožem na M. V. i ubo ga u nogu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.