Izvor: Cafe.ba, 20.Apr.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebna budžetska podrška za novi aranžman

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da će za novi aranžman sa Svjetskom bankom biti potrebna budžetska podrška, odnosno takozvani projekat DBL, za šta je poželjno da se već ima zaključen aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom MMF da bi se moglo kvalifikovati za takvu vrstu podrške.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Potrebna budžetska podrška za novi aranžman

Izvor: Capital.ba, 21.Apr.2016, 06:40

BANJALUKA, Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras da će za novi aranžman sa Svjetskom bankom biti potrebna budžetska podrška, odnosno takozvani projekat „DBL“, za šta je poželjno da se već ima zaključen aranžman sa Međunarodnim monetarnim fondom /MMF/...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.