Počela podjela 535 platnih kartica u Šamcu

Izvor: Cafe.ba, 12.Sep.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela podjela 535 platnih kartica u Šamcu

U Šamcu je danas počela podjela 535 platnih kartica po vaučer modelu Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske.

Platne kartice će biti podijeljene za stanovnike mjesnih zajednica Batkuša, Brvnik, Zasavica, Donji Hasić, Grebnice, Donja i Gornja Crkvina, Škarić, Pisari, Hrvatska Tišina, Tišina, Novo Selo, Novo Selo 2 i Tursinovac.

Vaučere će dobiti i lica koja spadaju u kategoriju podstanara.

Ovo je šesta podjela vaučera na području Šamca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << a do sada je podijeljeno 2.219 platnih kartica.

Načelnik opštine Šamac Savo Minić rekao je da će danas biti podijeljene platne kartice licima koja do sada nisu mogla da preuzmu vaučer jer nisu imala ličnu kartu izdatu u Šamcu, gdje žive.

"Zajedno sa Fondom solidarnosti i Vladom Republike Srpske uspjeli smo da riješimo taj problem", naveo je Minić i dodao da je preostalo još rješavanje žalbi 60 lica - podstanara.

Minić je napomenuo da je Vlada Srpske, posredstvom Fonda, za opštinu Šamac predvidjela više od 13 miliona KM, kao direktnu podršku.

On je rekao da spiskovi za podjelu vaučera nisu konačni i da će podjela biti nastavljena sve dok vaučere dobiju svi koji na to imaju pravo.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.