Izvor: Cafe.ba, 11.Jan.2016, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepotrebno skinuti zakon o Ustavnom sudu i izmjena Krivičnog zakona

SARAJEVO - Član Ustavnopravne komisije Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Lazar Prodanović ocijenio je da su Prijedlog zakona o Ustavnom sudu BiH i Prijedlog zakona o izmjeni Krivičnog zakona BiH bez ikakvog razloga skinuti sa dnevnog reda današnje sjednice, zbog čega se neće naći ni na sutrašnjoj sjednici Predstavničkog doma.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Prodanović: Kontinuirano radimo na izmjeni Izbornog zakona BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jan.2016, 14:13

SARAJEVO - Član Interresorne radne grupe za pripremu prijedloga izmjena i dopuna Izbornog zakona BiH i poslanik SNSD-a Lazar Prodanović rekao je danas da se kontinuirano radi na izmjeni Izbornog zakona BiH..."Kontinuirano radimo na izmjeni Izbornog zakona BiH, ali treba napomenuti da mi nemamo kapacitet...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.