Navaljni prebačen iz zatvora u kojem je bio, ne zna se gde

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Dec.2023, 12:12

Navaljni prebačen iz zatvora u kojem je bio, ne zna se gde

Ruski opozicioni političar Aleksej Navaljni više nije u zatvoru IK-6 Melehovo i prebačen je na drugu lokaciju, koja još uvek nije poznata, saopštila je njegova saradnica 11. decembra. "Upravo su izašli iz IK-6 Melekhovo i rekli advokatu da zatvorenik Navaljni više nije na njihovoj listi zatvorenika. Odbijaju da kažu gdje je prebačen", navela je Navaljnijeva sekretarica za štampu Kira Jarmiš u objavi na mreži X. Prethodno su saradnici zatvorenog ruskog opozicionog političara...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zatvoreni Navaljni danima u izolaciji, advokatima nije dozvoljeno da ga vide

Izvor: Danas, 11.Dec.2023

Saradnici zatvorenog ruskog opozicionog političara Alekseja Navaljnog izjavili su u ponedeljak da je poznatom kritičaru Kremlja onemogućena komunikacija s njima skoro nedelju dana, dok njegovim advokatima nije dozvoljeno da se sastanu s njim u kaznenoj koloniji, preneo je Ruski servis RSE-a.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.