Mjesec dana od avionske nesreće, četvero djece pronađeno živo u džungli u Kolumbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Jun.2023, 08:54

Mjesec dana od avionske nesreće, četvero djece pronađeno živo u džungli u Kolumbiji

Četvero djece iz starosjedilačke zajednice u Kolumbiji pronađeno je živo na jugu zemlje poslije više od pet sedmica nakon što se avion kojim su putovali srušio u gustu džunglu, rekao je kolumbijski predsjednik, Gustavo Petro. Djecu je spasila vojska u blizini granice između kolumbijskih provincija Caqueta i Guaviare, blizu mjesta gdje se mali avion srušio. Mali avion Cessna 206 prevozio je sedam ljudi na ruti između Araracuare, u pokrajini Amazonas, i San Jose del Guaviarea, grada u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kolumbija: Pronađeno četvoro dece, pet nedelja nakon pada aviona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2023

Četvoro dece pronađeno je živo na jugu Kolumbije, pet nedelja nakon što je avion kojim su putovali srušio u gustoj džungli, objavio je kolumbijski predsednik Gustavo Petro.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.