Kosovo: Opozicija u stalnim protestima protiv vlade

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Feb.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Opozicija u stalnim protestima protiv vlade

Kosovska opozicija je od utorka otpočela “novu, trajnu, epohu protivljenja“ aktualnoj vlasti.

Opozicija će danonoćno, sa šatorima, protestirati ispred Vlade Kosova, uz dozvolu općinskih organa.

„Počinjemo sa protestima protiv ovog antiustavnog i antirepubličkog  režima, i protest će trajati do ostavke ove vlade. Ovo što ćemo izgraditi danas na trgu je infrastruktura protesta, i kao takva služiti će našem protivljenju a posebno 27. februara kada je naš zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << protest, i posebno tokom shednice kada ova  koalicija planira  prokrijumčariti  izbor predsjednika države, što se neće dogoditi “, kazao je Visar Imer, lider pokreta Samoopredjeljenje, tokom obraćanja medijima.

Aktivisti opozicije su odmah nakon obraćanja počeli  montirati šatore ispred Vlade.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protesti opozicije na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Feb.2016

Kosovska opozicija je od utorka otpočela “novu, trajnu, epohu protivljenja“ aktualnoj vlasti. Opozicija će danonoćno, sa šatorima, protestirati ispred Vlade Kosova, uz dozvolu općinskih organa.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.