Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2011, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incko pod pritiskom Brisela povlači svoju suspenziju odluka CIK-a

SARAJEVO - Valentin Incko, visoki predstavnik u BiH, povući će u ponedjeljak svoju suspenziju odluke Centralne izborne komisije BiH (CIK), kojom je poništen izbor predsjednika i potpredsjednika FBiH, saznaju "Nezavisne".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incko povlači suspenziju CIK

Izvor: Mondo, 14.Maj.2011, 11:42

Na pritisak Brisela visoki predstavnik pušta poništenje izvora predsednika i potrpedsednika Federacije BiH i "vraća se u zakonske okvire".

Nastavak na Mondo...

Incko povlači suspenziju odluke CIK-a?

Izvor: Cafe.ba, 14.Maj.2011

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko, nakon pritisaka iz Brisela, povući će u ponedjeljak, 16. maja, suspenziju odluke Centralne izborne komisije BiH kojom je poništen izbor predsjednika i potpredsjednika Federacije BiH (FBiH), saznaju Nezavisne novine od izvora iz diplomatskih krugova.

Nastavak na Cafe.ba...

Incko: Ne povlačim suspenziju odluke CIK-a

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Maj.2011

SARAJEVO - Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je Srni da neće povući suspenziju odluke Centralne izborne komisije BiH kojom je poništen izbor predsjednika i potpredsjednika Federacije BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.