Incko: Ne povlačim suspenziju odluke CIK

Izvor: Blic, 14.Maj.2011, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incko: Ne povlačim suspenziju odluke CIK

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko izjavio je Srni da neće povući suspenziju odluke Centralne izborne komisije (CIK) BiH kojom je poništen izbor predsjednika i potpredsjednika Federacije BiH (FBiH).

"Trenutno od povlačenja odluke nema ništa, a o tome šta su rekli briselski izvora ne znam ništa. Ne razumijem ko je rekao da ću to učiniti, jer iz Brisela sa mnom o ovom pitanju niko nije razgovarao", rekao je Incko.

"Nezavisne novine" su iz diplomatskih izvora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saznale da će Incko, nakon pritisaka iz Brisela, u ponedeljak, 16. maja, povući suspenziju odluke CIK-a BiH kojom je poništen izbor predsjednika i potpredsjednika FBiH.

Povezane vesti: "Ispoštovaću odluku Ustavnog suda FBiH"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.