Gutliću 1,2 godine za neovlašteni promet drogama

Izvor: Cafe.ba, 12.Feb.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gutliću 1,2 godine za neovlašteni promet drogama

- Sud BiH proglasio je Enesa Gutlića krivim za neovlašteni promet drogama i izrekao zatvorsku kaznu godinu i dva mjeseca.

Ovu odluku Sud BiH donio je nakon razmatranja i prihvatanja sporazuma o priznanju krivice.

Gutlić je proglašen krivim zbog toga što je od 1. juna do 31. oktobra 2013. godine postao član grupe koju je organizovao i kojom je rukovodio Ismet Gutlić radi neovlaštenog međunarodnog prevoza, prenosa i prodaje kanabisa sa teritorije BiH na teritoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Austrije.

Gutliću je izrečena i mjera bezbjednosti oduzimanja predmeta.

On je obavezan na plaćanje sudskog paušala od 200 KM, koje je dužan platiti u roku od 15 dana od dana pravosnažnosti presude.

Odluku o visini troškova krivičnog postupka koji se odnose na odbranu po službenoj dužnosti, Sud će naknadno donijeti po pribavljanju potrebnih podataka.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Šekariću 14 godina zatvora za zločine u Višegradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Feb.2015, 13:54

Sud Bosne i Hercegovine je Draganu Šekariću, optuženom za zločin protiv čovječnosti počinjene u Višegradu, izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od 14 godina...Nakon skoro godinu suđenja, Sud BiH je Šekarića proglasio krivim da je kao pripadnik Vojske Republike Srpske (VRS), od početka maja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.