CNN: Voren optužila Sandersa da ju je nazvao ‘lažovom’

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jan.2020, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CNN: Voren optužila Sandersa da ju je nazvao ‘lažovom’

U žučnoj raspravi u utorak nakon debate pretendenata za predsedničkog kandidata Demokratske stranke za predsednika SAD,senatorka Elizabet Voren (Elizabeth Warren) je optužila senatora Berija (Bernie) Sandersa da ju je nazvao “lažovom” tokom gostovanja na jednoj nacionanoj televiziji, prenosi CNN. Sanders je odgovorio da je zapravo Voren nazvala njega “lažovom” dodajući da ne treba da tu o tome razgovaraju. Kada je završena debata, publika u studiju i gledaoci kraj malih ekrana...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Strahovi američke levice posle spora Sandersa i Voren

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jan.2020, 08:44

Poslednju debatu predsedničkih kandidata američke Demokratske partije obeležio je događaj neposredno posle rasprave kada su vodeći kandidati progresivnog krila stranke, senatori Elizabet Voren i Berni Sanders ušli u žustru raspravu koja bi mogla da ima posledice na dalji tok trke.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.