Bjelašnica: Dva bordera spašena, treći poginuo

Izvor: RSplaneta.com, 27.Feb.2011, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelašnica: Dva bordera spašena, treći poginuo

Dva bordera su spašena, dok je jedan poginuo danas na lokalitetu Kotlovi na Bjelašnici, gdje ih je zatrpala lavina. "Lavina je zatrpala tri bordera. Dvojica su spašena. Nakon višečasovne potrage, i treći border je pronađen, nažalost mrtav", potvrdio je federalni medijima kantonalni tužilac iz Sarajeva.

Nastavak na RSplaneta.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo snouborder na Bjelašnici

Izvor: Blic, 28.Feb.2011, 00:05

SARAJEVO - Dva snoubordera su spašena, dok je jedan poginuo danas na lokalitetu Kotlovi na Bjelašnici, gde ih je zatrpala lavina..."Lavina je zatrpala tri snoubordera. Dvojica su spašena. Nakon višečasovne potrage, i treći snouborder je pronađen, nažalost mrtav", potvrdio je federalni medijima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.