Izvor: Bor030.net, 07.Jul.2023, 09:21

Zvanično otvaranje kupališne sezone na „glavnoj plaži“ Borskog jezera u subotu 8. jula

Kupališna sezona na „glavnoj plaži“ Borskog jezera zvanično će početi u subotu 8. jula u 11 sati, imajući u vidu da su ispunjeni uslovi za bezbedno kupanje. „Za bezbednost kupača angažovani su licencirani spasioci iz „Udruženja spasilaca na vodi Srbije“. Njihova satnica nadzora kupača biće svakog dana od 11 do 19 časova do završetka sezone […] The post Zvanično otvaranje kupališne sezone na „glavnoj plaži“ Borskog jezera u subotu 8. jula appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

OD DANAS POČINJE LETNJA SEZONA NA PLAŽAMA BORSKOG JEZERA

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Jul.2023, 05:47

Bor, 8. jul – Iz Sportskog centra u Boru obavestili su da od danas, 8. Jula, zvanično počinje letnja sezona kupališta na glavnoj plaži na Borskom jezeru.. Za bezbednost kupača su angažovani licencirani spasioci iz „Udruženje Spasilaca na vodi Srbije“ iz Beograda. Njihova satnica nadzora...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.