Ziđin Majning: ŠPEDICIJU U AUSTRIJI ZAMENIO KAMIONOM U RUDNIKU

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Jun.2023, 08:01

Ziđin Majning: ŠPEDICIJU U AUSTRIJI ZAMENIO KAMIONOM U RUDNIKU

Bor, 10. jun – Tim za tešku mehanizaciju jedan je od najuspešnijih u kompaniji Srbija Ziđin Majning. Takav uspeh postigli su zahvaljujući izvanrednom timu ljudi koji u njemu rade, kao i dobrom rukovodstvu i organizaciji posla.
Dalibor – član uspešnog tima za tešku mehanizaciju Foto: Srbija Ziđin Majning Trenutno u ovom timu, koji je osnovan pre samo tri godine, radi 170 vozača teške mehanizacije, koji poštujući sva pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << svoje službe i kompanije Srbija Ziđin Majning, postižu izuzetnu efikasnost u radu.
Jedan od vozača kamiona je i Dalibor Marković, četrdesetšestogodišnji tehničar drumskog saobraćaja, koji je pre tačno godinu dana postao deo ovog veoma uspešnog tima. Nakon osam godina radnog iskustva u austrijskim kompanijama koje se bave međunarodnom špedicijom, kako je sam istakao u razgovoru pre nekoliko meseci, Dalibor je sa velikim zadovoljstvom prihvatio posao u Srbija Ziđin Majningu, a osnovni razlog je bio taj što je zaposlenjem u kompaniji dobio priliku da se vrati u Srbiju, ali i to što ima osmočasovno radno vreme koje mu omogućava da više pažnje posveti porodici i prijateljima, a posebno supruzi s kojom je u tom trenutku očekivao prvo dete.
Danas, tačno godinu dana nakon zaposlenja u kompaniji Srbija Ziđin Majning, njegov dom bogatiji je za još jednog člana porodice – devetomesečnog Danila, a život ispunjen lepim trenucima sa porodicom i poslom koji voli i koji mu je, kako kaže, život vratio u normalu.
Foto: Srbija Ziđin Majning „Kao vozač kamiona međunarodne špedicije, po dva-tri meseca sam bio odsutan od kuće, a onda budem sa svojima nedelju-dve dana i ponovo se vraćam na put koji traje par meseci. Posle godinu dana rada u kompaniji Srbija Ziđin Majning, mogu da kažem da mi je ovaj posao doneo samo lepe stvari. Imam vremena za sve, da se posvetim porodici, izađem s prijateljima. Moj život je sada neuporedivo bolji i kvalitetniji. Osim toga, posao u Srbija Ziđin Majningu doneo mi je i nova poznanstva i nov način razmišljanja, kao i stabilniji život. Veoma sam zadovoljan platom i uslovima rada, a u razgovoru sa kolegama, zaključili smo da se rudnik razvija na fenomenalan način. Mnogo se radi na uređenju, održavanju čistoće, bezbednosti i ozelenjavanju. Naš rudnik sve više podseća na botaničku baštu i zato se kad dođemo na posao osećamo kao da smo na izletu, samo nam još roštilj nedostaje”, kaže kroz osmeh Dalibor, koji svakog dana putuje na posao iz sela Vražogrnac u okolini Zaječara.
Zaposlenje u rudarskoj kompaniji, nakon godina rada u međunarodnoj špediciji je za njega, kaže, predstavljalo izazov kojem se maksimalno posvetio, jer smatra da je činjenica što sada radi u industriji, uz bolje uslove rada, veliki napredak.
S obzirom na to da je Tim za tešku mehanizaciju u kojem radi jedan od najuspešnijih i najefikasnijih u kompaniji Srbija Ziđin Majning, Dalibor Marković smatra da dobre rezultate postižu zahvaljujući izuzetnoj saradnji, podršci i razumevanju, kako rukovodilaca, tako i među kolegama.
Foto: Srbija Ziđin Majning „Posao je veoma dobro organizovan i imamo zaista dobro rukovodstvo, kako kinesko, tako i srpsko. Stalno imamo priliku da se usavršavamo, uvek se ističe timski rad, a i mi među sobom delimo iskustva i pomažemo jedni drugima. Imamo zaista lepu saradnju, uvek postoji međusobna podrška, a često se organizujemo da pomognemo drugima, tako da sam neobično srećan što sam deo tima u kojem su okupljeni dobri i humani ljudi”, ističe Marković.
Za dobro funkcionisanje ovog Tima, pored kvalitetnih radnika, dobrog rukovodstva i organizacije, zaslužna je i mehanizacija poslednje generacije. Raspolažu sa sedamdesetak vozila koja se redovno održavaju, kontrolišu, a o tehničkoj ispravnosti se strogo vodi računa, što doprinosi visokoj produktivnosti Tima za tešku mehanizaciju kompanije Srbija Ziđin Majning.
Članak Ziđin Majning: ŠPEDICIJU U AUSTRIJI ZAMENIO KAMIONOM U RUDNIKU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.