Izvor: Danas, 03.Apr.2023, 12:29

Ziđin: Buka iz topionice trajaće do 12. aprila, vodena para nema posledice po kvalitet vazduha

Vodena para, koju je pogon energane ispustio u vazduh u nedelju, nešto malo pre 23 sata nema nikakve posledice po kvalitet vazduha, samim time ni po zdravlje ljudi u Boru, dok velika buka koja je iz pogona borske topionice bakra sinoć i jutros uznemirila Borane trajaće do 12. aprila od 7 do 19 sati, saopštila je danas kompanija Srbija Ziđin Koper.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozicija u Boru o buci i ispuštanju pare u topionici: Ziđin Koper je morao da upozori građane

Izvor: Danas, 03.Apr.2023

I pored toga što je kompanija Srbija Ziđin Koper, saopštenjem, “pokušala” da objasni razlog buke i ispuštanja pare, koje je sinoć i jutros, uznemirilo građane ovog grada, borski opozicionari kažu za Danas, da je grad kao i sama kompanija morala da upozori građane.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.