Zgrada sa 6 stanova izgorela u Boru

Izvor: B92, 07.Jul.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgrada sa 6 stanova izgorela u Boru

Bor -- U požaru koji je izbio protekle noći u starom delu Bora do temelja je izgorela zgrada sa šest stanova, ali srećom niko nije povređen.

Vatra je izbila u zgradi u Ulici "Vojske Jugoslavije", u kojoj su se u tom trenutku nalazile četiri porodice, i brzo je zahvatila stanove, i pored toga što su vatrogasne ekipe veoma brzo došle na mesto požara.

Prema rečima stanara, vatra se prvo pojavila na krovu i veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brzo zahvatila kompletnu drvenu konstrukciju, a zatim se proširila i na stanove, i prava je sreća da niko nije povređen.

"U sređivanje stana sam uložio dva kredita i kompletnu otpremninu. Sve je to nestalo za jednu noć. Sada ja i moja porodica samo možemo da gledamo u nebo, više nemamo ništa", kazao je Tanjugu stanar Branislav Brajušković.

Uzrok požara još nije zvanično utvrđen, ali se pretpostavlja da je dotrajala elektro-instalacija, jer je zgrada građena pre više od 80 godina, i jedno vreme je u njoj bila direkcija Rudarsko topioničarskog basena Bor.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru u Boru izgorelo šest stanova

Izvor: Mondo, 07.Jul.2013

U požaru koji je izbio protekle noći u starom delu Bora do temelja je izgorela zgrada sa šest stanova, ali srećom..

Nastavak na Mondo...

U požaru u Boru izgorelo šest stanova

Izvor: Press, 07.Jul.2013

Vatra je izbila u zgradi u Ulici "Vojske Jugoslavije", u kojoj su se u tom trenutku nalazile četiri porodice, i brzo je zahvatila stanove, i pored toga što su vatrogasne ekipe veoma brzo došle na mesto požara... Prema rečima stanara, vatra se prvo pojavila na krovu i veoma brzo zahvatila kompletnu...

Nastavak na Press...

Zgrada sa 6 stanova izgorjela u Boru

Izvor: Cafe.ba, 07.Jul.2013

Bor -- U požaru koji je izbio protekle noći u starom djelu Bora do temelja je izgorjela zgrada sa šest stanova, ali srećom niko nije povrijeđen.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.