Izvor: Blic, 12.Jul.2020, 07:22

"Zatečeni smo...neizmerno tužni...POČIVAJ PRIJATELJU NA BOLJEM MESTU" Saša Matić rečima koje lome NA KOMADE oprašta se od menadžera koji je umro od korone

Estradni menadžer Bor Lalević preminuo je prekjuče u Beogradu od korna virusa.Javne ličnosti su ga opisale kao "Najboljeg momka među menadžerima", a iza sebe je ostavio suprugu. Juče nisu izostali pozdravi i suze putem društvenih mreža koje su objavljivali svi oni koji su ga znali. Među njima je i Saša Matić koji je najdublje reči uputio svom voljenom prijatelju.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BRATIĆU MOJ, NIKAD TE ZABORAVITI NEĆU" Aco Pejović slomljen zbog smrti menadžera koji je umro od korone, Anabela za tragediju saznala u programu uživo

Izvor: Blic, 12.Jul.2020

Estradni menadžer Bor Lalević (39) juče je izgubio bitku sa korona virusom, a njegovi prijatelji, kolege i saradnici neutešni su zbog velikog gubitka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.