Za vikend policija otkrila 33 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola

Izvor: Bor030.net, 21.Jun.2021, 16:10

Za vikend policija otkrila 33 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola

Pripadnici saobraćajne policije, u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja, tokom vikenda na području Policijske uprave u Boru otkrili su 33 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je 11 zadržano do istrežnjenja. Borska policija zatekla je vozača „golfa“ (48) koji je vozio sa 1,88 promila alkohola u organizmu, kao i muškarca (53) koji […] The post Za vikend policija otkrila 33 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu za volanom 6 pijana i 4 vozača pod dejstvom narkotika, jedan odbio test

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2021

Prethodnog vikenda policija u Leskovcu, Lebanu i Bojniku, zaustavila je šestoro vozača koji su vozili pijani, saopštavaju iz policije, dok su četvoro vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a jedan vozač kamiona je odbio da se testira.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.