ZNA SE KO JE MANIJAK: Otkriven identitet Novopazarca koji je napao ženu sa posebnim potrebama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 20:56

ZNA SE KO JE MANIJAK: Otkriven identitet Novopazarca koji je napao ženu sa posebnim potrebama

Osumnjičeni je već poznat policiji.

Uhapšeni manijak iz Novog Pazara, koji je silovao nemoćnu osobu, poslednji put lišen je slobode u oktobru prošle godine.

Naime, on je tada uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira, jer su ga građani prijavljivali da je zvonio i tražio pomoć od vrata do vrata po mnogim stambenim zgradama u gradu.

Tada su građani bili zabrinuti da može da ugrozi decu, jer je poznat kao neko ko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je od ranije pokušao da siluje devojčicu u Bor zgradi u Novom Pazaru, a koja je uspela da pobegne i da se spasi. Na društvenim mrežama širili su snimke i upozoravali roditelje da pripaze svoju decu.

Ubrzo je zatim lišen slobode tada, ali kako saznajemo zbog tog prekršaja bio je kratko u zatvoru.

Silovanje žene sa posebnim potrebama se dogodilo u stanu u centru grada u Novom Pazaru.

- Žena je bila sama u stanu. Neko je pozvonio i ona je otvorila. Tada je manijak napao i silovao. Žena nikada nije otvarala vrata kada bi bila sama, ali je tada očekivala dedu da dođe i otvorila je, nije znala šta je čeka, nije uspela da se odbrani. Kada je on otišao, pozvala oca i rekla šta se desilo -  kaže izvor blizak istazi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su muškarca (1982) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem. 

On se sumnjiči da je jutros u jednom stanu obljubio tridesetjednogodišnju ženu.

Novopazarac je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Izvor: Srbija Danas/Informer/S. R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEZIVO! Snimak pokušaja obljube devojčice (9) u Novom Pazaru: Predator je uveo u hodnik zgrade i pokušao da je napastvuje, ona uspela da se OTRGNE i pobegne

Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 11:51

Elvedin Dupljak (43) uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčice sa posebnim potrebama u Novom Pazaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.