Izvor: RTS, 16.Feb.2023, 13:16

Vučić sa predstavnicima "Ziđina" o pitanjima od obostranog interesa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima kompanije "Srbija Ziđin Koper", a razgovor koji su vodili ocenio je kao odličan.
Predsednik Vučić je na Instagram nalogu napisao da su razgovarali o brojnim pitanjima od obostranog interesa. 

"Odličan razgovor sa predstavnicima kompanije Srbija Ziđin! Razgovarali smo o brojnim pitanjima od obostranog interesa, a posebno o projektima ubrzane eksploatacije dragocenih metala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji će dodatno osnažiti ekonomski razvoj Srbije i još više podići Bor, Majdanpek, Kladovo, Negotin, Zaječar i ceo istok naše zemlje", napisao je predsednik Srbije.
Dodao je da su tokom sastanka razmotrili i planove za proširenje kapaciteta i dodatne investicije u sisteme za smanjenje aerozagađenja.
"Time će rudnik Čukaru Peki postati jedan od lidera u zaštiti životne sredine u Srbiji", naveo je Vučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa predstavnicima "Ziđina" o pitanjima od obostranog interesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima kompanije "Srbija Ziđin Koper", a razgovor koji su vodili ocenio je kao odličan.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

VUČIĆ NA SASTANKU SA PREDSTAVNICIMA SRBIJA ZIĐIN KOPER

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Feb.2023

Bor – Beograd, 16. februar – Odličan razgovor sa predstavnicima kompanije Srbija Ziđin Koper. Ovo je danas na svom Instagram nalogu „Budućnost Srbije AV“ poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon razgovora sa menadžmentom Srbija Ziđin Koper.. „Razgovarali smo o brojnim pitanjima...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.