Vozač na testu za narkotike

Izvor: Blic, 14.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač na testu za narkotike

BOR - Branislavu J. (26) iz Bora, osumnjičenom da je vozio kombi i izazvao nesreću kod Donje Bele Reke u kojoj je poginuo Dobrivoje S. (54) iz Crnajke za volanom „golfa", a pri čemu su povređene Margita P. (28) i njena četvoromesečna kćer, pored alko-testa, urađena je analiza krvi i na narkotike.

Branislav J. je pred istražnim sudijom Jasminkom Stefanović priznao da „konzumira narkotike". Njegov kombi poslat je vanredni tehnički pregled, a rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veštačenja nisu saopšteni.

Iz još neutvrđenih razloga, kombi kojim je upravljao Branislav J. prešao je na levu stranu puta i udario u „golf", u kojem su bili Dobrivoje S., Margita P. i njena beba. Od zadobijenih povreda, Dobrivoje S. je odmah premunio, dok su povređeni Branislav J., Margita P. i njena ćerka prevezeni u borsku bolnicu. Četvoromesečna devojčica zadobila je posekotine po glavi i nije u životnoj opasnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.