Volonterima nedostaje radni prostor

Izvor: MC Bor, 06.Dec.2013, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volonterima nedostaje radni prostor

Bor, 6. decembar
Borskim volontertima za sada jedino pomaže JP ŠRIF
Autor: M.P.
Značaj volontera i projekata za društveno angažovanje mladih u poboljšanju uslova za život i rad u Boru i okolini, predstavljen je jučerašnjim programom Kancelarije za mlade i partnerskih organizacija povodom Međunarodnog dana volontera.
U  Narodnoj biblioteci Bor svoje radove i uspešno realizovane programe predstavile su udruženja Asocijacije za razvoj opštine Bor, Društvo mladih istraživača, AEPIMS-a, Alternative Bor i Resurs centra. Ideja borskih asocijacija i nevladinih organizacija jeste i formiranje Omladinsko kreativnog centra u okviru kojeg bi realizovali različite projekte. Sa Opštinom Bor se pregovoara oko radnog prostora, ali je za sada jedinu inicijativu za pomoć pokazalo JP “ŠRIF”. DMI je dodelio nagrade za učesnike projekta “Oplaneti se 2013.”.
Međunarodni dan volontera obeležava se u sklopu Ekoloških dana Bora.

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.