Voli život

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Okt.2022, 06:15

Voli život

U Srbiji, prema nekim važećim istraživanjima, ima oko 3.500 pozitivnih na HIV. To je jedan od virusa čija epidemija traje više od pet decenija, a bio je zanemaren – zbog pandemije korone – poslednje tri godine. Zato je i ovo „upozorenju“ anonimnog umetnika na zidu jednog od lokala u nizu preko puta Sportskog centra u Boru od posebnog značaja. I da napomenemo, ovaj slogan na našoj fotografiji glasi: „Voli život, zaustavi HIV“.
Članak Voli život se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Čuva stado čekajući – toplu zimu

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Okt.2022, 06:15

Ovih dana, kraj seoskih puteva ili u njivama, u blizini domaćinstava, starije žene u timočkim selima koriste „Miholjsko leto“ čuvajuća svoja bela stada. One, kao i ova domaćica na našoj fotografiji, istovremeno spremaju i materijal za pletenje tople, vunene odeće za hladnu, ljutu zimu. Biće...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.