Više saobraćajnih nesreća u Srbiji

Izvor: B92, 23.Nov.2011, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više saobraćajnih nesreća u Srbiji

Bor, Čačak -- U četiri saobraćajne nesreće u opštini Bor povređeno više ljudi, među kojima dva dečaka, a zbog sudara je oko 14 časova zatvoren i put Bor - Zaječar.

Nesreća zbog koje je zatvoren put Bor - Zaječar desila se kada su se sudarili automobil zaječarskih registracija i vozilo Zdravstvenog centra u Negotinu, a na njih je naletelo još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedno vozilo.

Od siline udarca, automobil je sleteo u jarak i tada su lakše povređena dva dečaka i odvezena u bolnicu u Zaječaru.

Lakše povrede zadobili su pacijentkinja i njen pratilac, koji su se nalazili u vozilu negotinskog zdravstvenog centra.

Na putu su nastale kilometarske kolone vozila u oba smera, a među tim vozilima su se dogodila dva udesa jer vozači zbog leda na putu nisu uspeli da na vreme zaustave svoje automobile.

Ni dva sata posle udesa nije prošlo ni jedno putarsko vozilo koje bi kolovoz posulo solju.

Zaleđen kolovoz i neprilagodjena brzina, bili su uzrok i lančanog sudara koji se oko podneva dogodio na putu Zalečar - Negotin kod mosta za Metriš.

U udesu su učestvovala dva putnička i jedno teretno vozilo, a tri lica su zadobila teške, a četiri lakše telesne povrede.

Zbog klizavog kolovoza i neprilagodjene brzine, dve saobraćajne nezgode dogodile su se i na novom putu ka Zlotu.

U sudaru teretnog vozila i automobila oko 11 sati, pet lica je zadobilo povrede o kojima se lekari još nisu izjasnili. Pet sati kasnije, po klizavom kolovozu dogodila se još jedna nesreća na tom putu, ali niko nije povređen.ž

U Ovčar banji je teretnjak s prikolicom sleteo u reku Zapadnu Moravu. Vozač Cvijetin S. iz Zvornika uspeo je da izađe iz kabine i ispliva na obalu, a potom je zbrinut u čačanskoj bolnici.

O stepenu povreda lekari će znati više, nakon detaljnog ispitivanja.

Do ove saobraćajne nezgode došlo je kada je šleper bosanskih registarskih oznaka izlazeći iz tunela udario u stenu sa desne strane, a potom se odbio i sleteo u reku.

Iako je ova saobraćajnica vrlo prometna, srećom druga vozila nisu učestvovala u ovoj saobraćajnoj nezgodi, čiji se uzroci još ispituju.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.