Violeta Stojčić (SSP Bor): Potrebno je da grad uloži u razvoj vannastavnih aktivnosti za decu

Izvor: Bor030.net, 26.Feb.2024, 21:52

Violeta Stojčić (SSP Bor): Potrebno je da grad uloži u razvoj vannastavnih aktivnosti za decu

Potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Boru, Violeta Stojčić, ukazala je na nedostatke u ponudi vannastavnih aktivnosti za školsku decu, ističući nužnost šireg spektra opcija, uključujući i nedovoljnu finansijsku podršku za razvoj ovih aktivnosti. „Duži niz godina evidentno je da školska  deca imaju jako ograničen izbor vannastavnih aktivnosti, koje su svedene na […] The post Violeta Stojčić (SSP Bor): Potrebno je da grad uloži u razvoj vannastavnih aktivnosti za decu appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Violeta Stojčić: MLADI U BORU ZASLUŽUJU VIŠE „SVOG PROSTORA“

Izvor: TimockeVesti.net, 27.Feb.2024, 06:02

Bor, 27. februar – Duži niz godina evidentno je da školska deca imaju jako ograničen izbor vannastavnih aktivnosti, koje su svedene na bavljenje sportom, uglavnom u privatnim sportskim klubovima, gde roditelji moraju da izdvoje sredstva za plaćanje članarine, a ukoliko u porodici ima dvoje, ili...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.