VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Dec.2023, 05:31

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Bor, 4. decembar –  Stanovnici Bora mogu se pripremiti za sedmicu sa temperaturama u skladu sa decembarskim kalendarom, dok će ovo jutro doneti najhladnije temperature u ovoj sedmici. Visok vazdušni pritisak obezbediće vedro nebo, a ka kraju dana očekuje se naoblačenje uz zadržavanje suvog vremena. Hladan vazduh zadržaće se iznad Balkana tokom cele nedelje.
Prognoza po danima:
4. decembar – ponedeljak:
Jutro >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << će biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, u većini krajeva vedro, a po kotlinama i rečnim dolinama mestimično magla ili niska oblačnost. Veći deo dana biće pretežno sunčano. Kasnije posle podne i uveče sa zapada očekuje se postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, uveče i tokom noći u košavskom području u pojačanju. Najniža temperatura kretaće se od -7 do 0, a najviša od 1 do 7 stepeni. Upozorenje: Tmin < -5 stepeni, verovatnoća 85%.
5. decembar – utorak:
Ujutro se očekuje slab, ponegde i umeren mraz. Tokom dana će biti umereno oblačno i suvo. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području povremeno i jak. Najniža temperatura biće od -6 do 0, a najviša od 2 do 8 stepeni. Upozorenje: Tmin < -5 stepeni, verovatnoća 70%.
6. decembar – sreda:
Očekuje se oblačno vreme, mestimično sa slabom kišom, na planinama i sa slabim snegom. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak jugoistočni, posle podne i uveče u skretanju na zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od -1 do 4, a najviša od 3 do 8 stepeni.
7. decembar – četvrtak:
Oblačno vreme, mestimično sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar će biti slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće od 0 do 4, a najviša od 3 do 6 stepeni.
Prognoza vremena za narednih pet dana (od 8. do 12. decembra):
Očekuje se umereno do potpuno oblačno vreme, u subotu u južnim predelima, a u nedelju i u centralnim krajevima mestimično sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Građani su pozvani da prate vremenske izveštaje kako bi bili informisani o eventualnim promenama.
Članak VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNE DANE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

ZUBATO SUNCE I VARLJIVI DECEMBAR! U Srbiji danas pretežno sunčano i bez padavina, temperatura do 7 stepeni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023

Vremenska prognoza za dan 4. decembar 2023. godine...Cele naredne sedmice temperatura u skladu sa kalendarom. ..Danas najhladnije jutro u sedmici pred nama. Visok vazdušni pritisak obezbediće vedro nebo...Jutro hladno sa slabim i umerenim mrazem, u većini krajeva vedro, a po kotlinama i rečnim dolinama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.