VREDNA DONACIJA SRBIJA ZIĐIN MAJNINGA OPŠTOJ BOLNICI BOR

Izvor: TimockeVesti.net, 20.Mar.2024, 06:31

VREDNA DONACIJA SRBIJA ZIĐIN MAJNINGA OPŠTOJ BOLNICI BOR

Bor, 20. mart – Srbija Ziđin Majning u Boru poklonila je Opštoj bolnici veš mašinu, vrednosti 856.000,00 dinara, čime nastavlja svoju misiju društveno odgovorne kompanije koja prepoznaje potrebe i pruža pomoć lokalnoj zajednici.
– Prepoznajući značaj Opšte bolnice, koja radi na očuvanju i unapređenju zdravlja građana sa područja Borskog okruga i šire, uvažavajući mere predostrožnosti koje su već duže vreme na snazi u zdravstvenim ustanovama, kao i potrebu da uslovi održavanja higijene budu na visokom nivou, odlučili smo da ovu industrijsku veš mašinu poklonimo Opštoj bolnici u Boru, što će nadamo se, doprineti da bolničko okruženje bude čistije i zdravije. Reč je o industrijskoj veš mašini kapaciteta...
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.