VNS: DRŽAVA NE SME DOZVOLITI NESTANAK NARODA SA OVIH PROSTORA ZBOG RUDARENJA!

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Avg.2022, 16:44

VNS: DRŽAVA NE SME DOZVOLITI NESTANAK NARODA SA OVIH PROSTORA ZBOG RUDARENJA!

Bor, 12. avgust – Kako je istaknuto na današnjoj konferenciji za medije Vlaške narodne stranke (VNS), u Boru i okolini problemi sa ekspropijacijom rude bakra nisu od juče, oni traju 120 godina. Dolaskom stranog investitora sve je složenije i komplikovanije – jer je proizvodnja drastično povećana. istovremeno se i problemi uvećavaju i najidirektnije utiču na živote građana, posebno u ukolnim selima, gde se šire rudarski kopovi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> Evo šta je o tome, i o nekim radikalnim potezima vlasnika zemljišta, rekao novinarima dr Predrag Balasević, predsednik Vlaške narodne stranke i odbornik u Skupštini grada Bora.

Članak VNS: DRŽAVA NE SME DOZVOLITI NESTANAK NARODA SA OVIH PROSTORA ZBOG RUDARENJA! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.