Izvor: Blic, 22.Apr.2024, 21:03

VEŠTAČE SE MOTORNA TESTERA I LOPATE Novi detalji iz istrage o ubistvu Danke Ilić: Policija odnela nekoliko predmeta iz porodične kuće Dragijevića

Danka Ilić (2) ubijena je 26. marta u Banjskom polju, a kao osumnjičeni za ovaj zločin uhapšeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka, Dejan Dragijević (50), potom njegov brat Dalibor (40) koji je preminuo i njihov otac Radoslav. Telo deteta još uvek nije pronađeno, a istraga je naložila da se veštače tragovi pronađeni u automobilu JKP "Vodovod" Bor koji su vozili gore pomenuti Srđan i Dejan, a kako se nezvanično saznaje, na veštačenju su i predmeti koji su uzeti iz kuće Dragijevića u selu Zlot.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.