VELIKA GUŽVA ZA POPISIVAČE

Izvor: MC Bor, 17.Avg.2011, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA GUŽVA ZA POPISIVAČE

Bor,17. maj
Autor: D.Popaz
Građani Bora, koji žele da učestvuju u popisu stanovništva u borskoj opštini, počeli su sa prijavljivanjem u zgradi lokalne samouprave. Na trećem spratu opštinske uprave zatekli smo gužvu kandidata koji neumorno čekaju da popune prijave za popisivače.
Protekla dva dana podneto je 425 prijava za popisivače. Svi zainteresovani moći će da se upišu u spisak popisivača do petka, 19. avgusta.
Spisak primljenih kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << biće objavljen u ponedeljak, 22.avgusta, na oglasnoj tabli u holu opštinske uprave Bor
Uslovi prijavljivanja za buduće popisivače: da je državljanin Republike Srbije,  da je punoletan, da ima najmanje srednje obrazovanje, čitak rukopis i dobro poznavanje  naselja za koje se prijavljuje.
Broj potrebnih popisivača na području Opštine Bor
Bor                              171
Brestovac                      18
Bučje                              3
Gornjane                        7
Donja Bela Reka              4
Zlot                              17
Krivelj                            7
Luka                              3
Metovnica                      5
Oštrelj                           3
Slatina                          4
Tanda                           2
Topla                           1
Šarbanovac                  9

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Školska sprema presudna za posao

Izvor: Danas, 17.Avg.2011

Građani koji su zainteresovani da kao popisivači učestvuju na predstojećem popisu stanovništva, mogu se do sutra prijaviti u opštini ili gradu u kojem žive. Osnovni uslovi koje popisivači moraju da ispune je da su državljani Srbije, da imaju najmanje 18 godina i srednju stručnu spremu, ali...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.