Izvor: MC Bor, 28.Feb.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VDSS TRAŽI OSTAVKE U TV BOR

Bor, 28. februar
Autor: Z.S.
Na jučerašnjoj konferenciji za medije, Vlaška demokratska stranka Srbije (VDSS) sa sedištem u Boru, zahtevala je da rukovodstvo RTV Bor podnese ostavke zbog  cenzurisanja informacija i neprofesionalnog odnosa prema opozicionim partijama.
-Od građana se krije istina. Najbolji  priemr je nedavno višednenvno samrzavanje kad je Toplana stala zbog nedostatka energenata. >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Javnost je obevašetavana o navodnim kavrovima u postrojenjima, što nije bilo tačno. Ova TV kuća finansira se iz lokalnog budžeta, a služi jednoj partiji na vlasti. To je nedopustivo i to svi znaju. Zato je neophodno da reaguje i Skupština opštine na narednoj sednici i smeni rukovodstvo-rekao je dr Predrag Balašević, predsednik VDSS.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.