Ukinuto vanredno stanje, od četvrtka nema policijskog časa

Izvor: Bor030.net, 06.Maj.2020, 21:01

Ukinuto vanredno stanje, od četvrtka nema policijskog časa

Poslanici Skupštine Srbije izglasali su Predlog odluke o ukidanju vanrednog stanja koji je podnela Vlada Srbije. To znači da nema više policijskog časa, ali ostaju neke vanredne mere koje su donete zbog epidemije koronavirusa. Vanredno stanje u Srbiji zbog koronavirusa proglašeno je 15. marta trojnim potpisom predsednika Republike, Skupštine i Vlade, bez sazivanja parlamenta uz […] The post Ukinuto vanredno stanje, od četvrtka nema policijskog časa appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

“Info centar” grada Bora nastavlja sa radom i nakon ukidanja vanrednog stanja

Izvor: Bor030.net, 07.Maj.2020, 10:14

Iako je Skupština Republike Srbije sinoć ukinula vanredno stanje “Info centar” grada Bora nastaviće sa radom. Grad Bor je ovaj servis pokrenuo sredinom marta sa namerom da Boranima pomogne u vezi sa svim nedoumicama koje imaju u vezi sa koronavirusom i funkcionisanja grada u uslovima vanrednog...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.