Uhapšena trojica mladića u Boru, osumnjičeni za napad na policajce van dužnosti i devetnaestogodišnjaka

Izvor: Bor030.net, 24.Mar.2024, 20:08

Uhapšena trojica mladića u Boru, osumnjičeni za napad na policajce van dužnosti i devetnaestogodišnjaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. J. (1998), M. J. (2001) i L.M. (2001) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su preksinoć, sa još nekoliko za sada nepoznatih osoba, u jednom ugostiteljskom objektu fizički napali pedesetdvogodišnjeg i tridesetdvogodišnjeg policijskog službenika […] The post Uhapšena trojica mladića u Boru, osumnjičeni za napad na policajce van dužnosti i devetnaestogodišnjaka appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPALI POLICAJCE I TINEJDŽERA Uhapšena trojica nasilnika u Boru, određeno im zadržavanje

Izvor: Blic, 24.Mar.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. J. (26), M. J. (23) i L. M. (23) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.