Uhapšen osumnjičeni za krađe u Boru

Izvor: Bor030.net, 05.Jul.2023, 20:58

Uhapšen osumnjičeni za krađe u Boru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su S. Š. (1997) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa. On je, kako se sumnja, 28. juna, u jednom kazinu, iskoristivši odsustvo radnice, iz torbice koja se nalazila u šanku, ukrao oko 90.000 dinara, a zatim pobegao. Takođe se sumnjiči da […] The post Uhapšen osumnjičeni za krađe u Boru appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U borskom Domu zdravlja u toku uređenje prostora za magnetnu rezonancu

Izvor: Bor030.net, 05.Jul.2023

Magnetna rezonanca, napredna dijagnostička tehnika koja se koristi za dobijanje detaljnih slika unutrašnjih struktura tela, jedna je od najtraženijih među pacijentima u Boru. Ova neinvazivna metoda uskoro će biti dostupna Boranima u Domu zdravlja, nakon što budu završene sve pripreme za puštanje...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.