Uhapšen osumnjičeni za izazivanje požara u okolini Bora

Izvor: Bor030.net, 10.Sep.2021, 14:26

Uhapšen osumnjičeni za izazivanje požara u okolini Bora

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su paljevinu od 18. avgusta, u kojoj je izgorelo 40 hektara šume i livade, i uhapsili su D.К. (1957) iz okoline Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. On se sumnjiči da je izazvao požar u jednom selu u […] The post Uhapšen osumnjičeni za izazivanje požara u okolini Bora appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bor: Uhapšen zbog paljevine u kojoj je izgorelo 40 hektara šume i livada

Izvor: Danas, 10.Sep.2021

Borska policija je rasvetlila paljevinu od 18. avgusta, u kojoj je izgorelo 40 hektara šume i livade i uhapsili su D.К. (1957) iz okoline Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Nastavak na Danas...

Hapšenje zbog sumnje da je izazivao požar u okolini Bora

Izvor: RTS, 10.Sep.2021

Zbog sumnje da je učestvovao u izazivanju požara 18. avgusta kada je izgorelo 40 hektara šume i livada, uhapšen je D. K. (64) iz okoline Bora. . D. K. (64) se tereti za krivično delo izazivanje opšte opasnosti, kada je u jednom selu u okolini Bora izazvao požar koji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.