Uhapšen osumnjičeni da je u Boru napao čoveka zbog nenošenja maske

Izvor: Bor030.net, 25.Okt.2020, 09:46

Uhapšen osumnjičeni da je u Boru napao čoveka zbog nenošenja maske

Borska policija uhapsila je M. S. (37) osimnjičenog da je u parku u centru Bora fizički napao prolaznika zbog toga što nije nosio zaštitnu masku.  Uhapšeni se lažno predstavljao kao ovlašćeno lice koje proverava da li se poštuju propisane mere. On je međuvremenu, došao i u dvorište J. S. i predstavio se kao komunalni policajac […] The post Uhapšen osumnjičeni da je u Boru napao čoveka zbog nenošenja maske appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

U Boru uhapšen muškarac koji se lažno predstavljao kao komunalni policajac

Izvor: B92, 25.Okt.2020

Policija u Boru uhapsila je M. S. (37), zbog sumnje da je fizički napao V.S. (64) u gradskom parku jer nije nosio masku...Uz to, uhapšenom se stavlja na teret da se u još jednom slučaju predstavio kao komunalni policajac pokušavajući da od J.S. naplati kaznu...Kako Beta saznaje u policiji, M.S....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.