Uhapšen Boranin osumnjičen za nasilje u porodici, pretio bivšoj tašti

Izvor: Bor030.net, 12.Jul.2023, 11:22

Uhapšen Boranin osumnjičen za nasilje u porodici, pretio bivšoj tašti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su V. P. (1992) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je nakon kraće rasprave sa svojom bivšom taštom pretio da će ubiti njenu ćerku, odnosno svoju bivšu ženu. V. P. je određeno zadržavanje do […] The post Uhapšen Boranin osumnjičen za nasilje u porodici, pretio bivšoj tašti appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U BORU Posvađao se sa bivšom taštom, pa zapretio da će ubiti njenu ĆERKU

Izvor: Blic, 12.Jul.2023

Policija u Boru uhapsila je V. P. (31) iz okoline tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Nastavak na Blic...

Leskovačka policija ga konačno uhapsila: Muškarac osumnjičen za više od 20 teških krađa

Izvor: B92, 12.Jul.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu rasvetlili su 16 krađa, četiri teške krađe i tešku krađu u pokušaju i uhapsili M. L. (33) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.