Učenici generacija na prijemu kod gradonačelnika Bora

Izvor: Bor030.net, 04.Jul.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici generacija na prijemu kod gradonačelnika Bora

Učenici generacija osnovnih i srednjih škola u Boru imali su danas svečani prijem u Gradskoj upravi. Gradonačelnik Aleksanadar Milikić nagradio je 12 najboljih učenika Bora, ističući da su uspeh postigli velikim radom i upornošću, uz pomoć nastavnika i roditelja, i da je izuzetno ponosan na njih. “Mi kao grad imamo obavezu da naše najmlađe i […] The post Učenici generacija na prijemu kod gradonačelnika Bora appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Grad Bor formirao Radnu grupu za rešavanje otvorenih pitanja sa „Zijinom“

Izvor: Bor030.net, 04.Jul.2019

Gradsko veće Grada Bora formiralo je Radnu grupu za rešavanje otvorenih pitanja iz oblasti zaštite životne sredine i drugih, koja mogu da imaju posledice za građane Bora, vezanih za rad i poslovanje Serbia Zijin Bor Cooper D.O.O i Zijin Rakita Exploration D.O.O. Predsednik ove Radne grupe je Aleksandar...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.