Izvor: Blic, 05.Maj.2022, 15:11

UŽAS KOD BORA U stravičnom sudaru "audija" i kamiona poginuli muškarac i OSMOGODIŠNJE DETE (FOTO)

Muškarac M. Đ. (38) poginuo je u saobračajnoj nesreći koja se dogodila na putu Bor-Zaječar. Teškim povredama zadobijenim u nesreći podleglo je i osmogodišnje dete, saznaje "Blic" u bolnici.
Pogledaj vesti o: Bor,   Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Bora; poginuli otac i dete, trudna majka i dete povređeni

Izvor: B92, 05.Maj.2022

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se po podne dogodila na putu Bor–Zaječar poginuli su otac M. Đ (1984) koji je upravljao vozilom i dete (8)...Trudna supruga je zadobila lakše povrede i prebačena na ginekološko odeljenje Opšte bolnice u Boru, kazao je za „Novosti“ dr Goran Joksimović,...

Nastavak na B92...

KAMION NIJE PROPUSTIO "AUDI" I NASTAO JE UŽAS! Potresni prizori na mestu nesreće u kojoj su poginuli otac i dete, kamion od siline udarca SLETEO U KANAL (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Maj.2022

Muškarac M. Đ. (38) i njegovo osmogodišnje dete N. Đ. nastradali su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Bor-Zaječar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.