U udesu kod Bora iskliznuo autobus

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 25.Dec.2010, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu kod Bora iskliznuo autobus

BOR- Desetoro putnika od ukupno 40 koliko je bilo u autobusu "Bortravela" lakše je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče na putu Oštrelj - Bučje.

Povređeni putnici, među kojima je sedmoro dece i tri žene, odmah su prebačeni u borsku bolnicu gde im je ukazana pomoć.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama koje je preneo borski Info centar, do nesreće je došlo u popodnevnim časovima na jednoj zaleđenoj krivini, zbog koje su autobusu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zablokirali zadnji točkovi.

Zahvaljujući prisebnosti, vozač Dragan Golubović je uspeo da spreči da autobus sleti u provaliju duboku 30 metara.

- Put poznajem odlično i kada sam u trenutku shvatio da ćemo odleteti u provaliju, odlučio sam da autobus usmerim ka zemljanom nasipu, na suprotnoj strani kolovoza. Udarac je bio snažan a putnici su popadali po autobusu, vrišteći i zapomagajući, kazao je Golubović.

On je odmah posle udesa pozvao hitnu pomoć i policiju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.