U ponedeljak počinje isplata 100 evra građanima koji su se prijavili

Izvor: Bor030.net, 24.Maj.2020, 14:03

U ponedeljak počinje isplata 100 evra građanima koji su se prijavili

Isplata novčanog iznosa od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta idp.trezor.gov.rs počinje u ponedeljak, 25. maja. Novac neće biti isplaćen svima istovremeno već će se dnevno uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana. Tom dinamikom očekuje se da će isplata biti završena za nedelju […] The post U ponedeljak počinje isplata 100 evra građanima koji su se prijavili appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Redovna akcija dobrovoljnog davanja krvi u ponedeljak u Boru

Izvor: Bor030.net, 24.Maj.2020

Redovna nedeljna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Boru biće sprovedena u ponedeljak 25. maja. Dobrovoljni davaoci krv mogu dati u prostorijama Crvenog krsta u periodu od 10 do 14 sati. Akciju organizuju Zavod za transfuziju krvi Niš i borski Crveni krst. Iz Instituta za transfuziju krvi Srbije kažu...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.