U pojedinim gradovima od sutra topli radijatori

Izvor: Bor030.net, 11.Okt.2020, 21:42

U pojedinim gradovima od sutra topli radijatori

Grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, ali zbog najavljenog zahlađenja toplane od sutra postepeno ulaze u režim grejanja, javlja RTS. Prema saznanju RTS-a, beogradske elektrane, koje koje greju najviše stanova, radijatore će zagrejati već od jutra. U Nišu i Novom Sadu po potrebi, već greju. I u većini ostalih toplana obećavaju da će u skladu […] The post U pojedinim gradovima od sutra topli radijatori appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Kako protiče grejna sezona u Novom Sadu i da li ima smetnji u isporuci toplotne energije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2020, 14:26

Zbog spoljašnje temperature niže od 12 stepeni, u nekim gradovima Srbije počela je isporuka toplotne energije. Grejna sezona u Novom Sadu počela je 1. oktobra, ali pojedini građani javljaju da radijatori u njihovim domovima nisu topli...Toplotna energija za grejanje redovno se isporučuje u skladu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.