U nedelju 3. novembra 16. besplatni prevetnivni pregledi

Izvor: MC Bor, 02.Nov.2019, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju 3. novembra 16. besplatni prevetnivni pregledi

Bor, 02.11.2019.
16. besplatni preventivni pregledi građana u nedelju od 8,00 do 16,00

U Domu zdravlja građani će moći da obave neurološke preglede, EKG, merenje krvnog pritiska i šećera u krvi, a u Opštoj bolnici mamografiju. Građani treba da ponesu  neki od dokaz o identitetu, zdravstvenu knjižicu, ličnu kartu, vozačku dozvolu ili pasoš. Ovo je, otkako je Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << zdravlja iniciralo i uvelo mesečne preventivne preglede, 16. besplatna provera zdravlja.
Mamografija se radi u Bolnici, ali bi upozorio naše sugrađanke da su to pregledi zabranjeni ženama mlađim od 50 godina“, rekao je dr Goran Joksimović, direktor Opšte bolnice u Boru.
Osim preventivnih pregleda u borskom Domu zdravlja u toku je vakcinacija protiv sezonskog gripa. Bor je dobio 2.450 vakcina i do sada je utrošeno oko 1.500 doza.
Zadovoljni smo odzivom naših sugrađana, ukoliko bude potrebno možemo da naručimo još oko 300 doza, rekla je dr Vesna Radosavljević, direktor Doma zdravlja u Boru.

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.