Izvor: MC Bor, 15.Mar.2012, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U UROVICI MNOGO KRAĐA

Bor, Negotin, 15. mart
Autor: P.U.
Od početka januara do marta ove godine, na području sela Urovica, Opština Negotin, prijavljena su i evidentirana 22 krivična dela, koja se gone po službenoj dužnosti i pet prekršaja iz oblasti javnog reda i mira. Od 22 krivična dela, 19 su, po prijavama, počinili nepoznati izvršioci. Eefikasnim radom borske policije rasvetljeno je 11 dela. Najviše je krađa imovine, 17, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << dok su ostala nedela  protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine.
U saopštenju Policijske uprave Bor posebno se napominje da su lišene  slobode četiri osobe iz Urovice zbog postojanja osnova sumnje da su počinili  krađe u selu Urovca. Osumnjičeni su privedeni nadležnom istražnom sudiji.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.